Op zoek naar frans vertalen?

frans vertalen
Frans met haar op Wikipedia.
Letterlijk vertalen bewerken. Frans met haar op: Je suis déménagé. letterlijk: Ik ben verhuisd. Correct Frans: J'ai' déménagé. Frans met haar op: Je suis vingt ans letterlijk: Ik ben 20 jaar oud. Correct Frans: J'ai' vingt ans. Frans met haar op: C'est' froid.
Culinaire vertaling naar het Frans, Duits en Engels Kokswereld.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Frans A Z. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.
Linguee Woordenboek Frans-Nederlands.
Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts.
Franse taal vertaling Nederlands-Frans.
Vertaling van Franse taal. Frans o, Franse taal v zn. français m le. langue française v la. Hij kan Frans spreken. Il peut parler français. Hij spreekt ook Frans. Il parle aussi français. Gerelateerd aan Franse taal. Over deze site.
Veelgestelde vragen: talen Frans Traduix Vertaalbureau.
Waarom naar het Frans vertalen? Vooral ondernemingen die zich wensen te vestigen in Frankrijk, Franstalig België, Canada of Zwitserland, hebben er alle baat bij hun documenten te laten vertalen naar het Frans. Duidelijke communicatie in perfect Frans legt echter de basis voor een vruchtbare internationale toekomst.
Online Nederlands Frans vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Nederlands Frans vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Frans Nederlands vertaler online Frans Nederlands vertaling. Nederlands Frans Vertaling Nederlands Frans Woordenboek Vertalen Nederlands naar Frans Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Talen Vertalen Professionele bachelor Thomas More.
Dan is Talen Vertalen helemaal iets voor jou! Je wil alles leren om vlot te vertalen en hertalen in het Engels en het Frans. Een derde vreemde taal kiezen om van je meertaligheid een echte troef te maken op je CV?
Vertaler Nederlands Frans-vacatures februari 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Politie. Vertaler Traducteur Translator NL FR NL. Groupon 588 reviews Bruxelles Ixelles. Groupon-dealteksten en voorwaarden vertalen, zowel van het Frans naar het Nederlands als van het Nederlands naar het Frans. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Frans.
Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen Nederlands-Frans voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Frans, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Frans met gebruiksvoorbeelden in beide talen.
Vertaalbureau Diensten 2dehands.be.
Ik vertaal uw documenten/website. vertaling van het Nederlands naar het Frans vertaling van het Nederlands naar het Engels vertaling van het Engels naar het Nederlands vertalin. 28 januari 2018 1036: Zutendaal. We vertalen van het Frans, van het Nederlands en van het Engels naar het Spaans.
Engels-Frans woordenboek vertaling bab.la.
expand_more Meer woordenboeken. Om een woord van het Engels naar het Frans te vertalen hoef je het alleen maar het bovenstaande zoekveld te gebruiken. Je kunt ook vertalingen vinden voor Franse woorden, want er wordt gelijktijdig in het Engels en in het Frans gezocht.
Tant pis: vertaling Frans Nederlands.
Franse en Nederlandse zoekresultaten voor: tant pis. Frans naar Nederlands: Meer gegevens. tant pis jammer, niets aan te doen. tant pis uitmaken, laat maar, wat jammer. Gebruikers suggesties voor tant pis.: jammer, helaas, spijtig. Uitgebreide vertaling voor tant pis Frans in het Nederlands.

Contacteer ons