Resultaten voor frans vertalen

frans vertalen
De taalwetgeving in Vlaanderen Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad Nederlands en Frans. het Duitse taalgebied. Het Nederlandse taalgebied omvat het hele Vlaamse Gewest. bestaande uit de vijf Vlaamse provincies. inclusief de twaalf faciliteitengemeenten in Vlaanderen. Privé hebt u de vrijheid om de taal te gebruiken die u verkiest. Zo kunnen privépersonen onderling, bedrijven naar hun klanten en verenigingen naar hun leden, de taal gebruiken die ze willen. Een bedrijf verspreidt reclameaffiches of reclamebrochures via de post in Vlaanderen: het bedrijf mag zelf kiezen in welke taal de reclame voor hun klanten wordt opgesteld. Een culturele vereniging in Vlaanderen met veel Spaanse leden mag zijn leden nieuwsbrieven sturen in het Spaans. Op een aantal terreinen kan die taalvrijheid worden ingeperkt, en moet u rekening houden met de bestuurstaal van de gemeente of de regio.: contacten van overheidsdiensten met burgers en ondernemingen. het gerecht het taalgebruik in gerechtszaken. het taalgebruik in het onderwijs. contacten in bedrijven tussen werkgevers en personeel. Meer informatie over de taalwetgeving vindt u op de website Taalwetwijzer.be. Hoe kan ik documenten laten vertalen met rechtskracht?
Vertaalbureau Diensten 2dehands.be.
Ik vertaal uw documenten in alle richtingen tussen de volgende talen: Frans Nederlands Engels Spaans en van het Duits naar al die talen. 25 juni 2018 1119: Virton. Alle vertalingen Nederlands-Frans-Engels-Italiaans-Spaans-Duits-Portugees alle combinaties mogelijk. Wij vertalen op uw maat en naar uw wens.
frans Vertaling Nederlands-Frans.
Frans Hals Museum, Haarlem. Frans overzees gebied. Frans station van verzending. NLFR: vanaf dan. NLFR: zich houden aan. NLFR: patronale bijdragen. NLFR: totaal bedrag. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Beëdigde vertaling nederlands frans Antwerpen goudengids.be.
Beëdigde vertaling Duits Nederlands. Beëdigde vertaling Engels Nederlands. Beëdigde vertaling Frans Nederlands. Beëdigde vertaling Italiaans Nederlands. Beëdigde vertaling Nederlands Duits. Beëdigde vertaling Nederlands Engels. Beëdigde vertaling Nederlands Frans. Beëdigde vertaling Nederlands Italiaans. Beëdigde vertaling Nederlands Pools. Beëdigde vertaling Nederlands Portugees.
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Frans.
Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen Nederlands-Frans voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Frans, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Frans met gebruiksvoorbeelden in beide talen.
Studiekiezer.
Terug naar lijst. Master of Arts in het vertalen: combinatie van ten minste twee talen Nederlands, Engels, Frans. De masteropleiding in het vertalen is één van de drie masters die volgen op de bachelor in de toegepaste taalkunde. Onze master in het vertalen kreeg als eerste in Vlaanderen het European Masters in Translation kwaliteitslabel.
Linguee Woordenboek Frans-Nederlands.
Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts.
Vertalingen.
De contacten tussen kinderen en ouders of andere opvoedingsverantwoordelijken staan centraal. Vertalingen in het Arabisch, Berbers, Duits, Engels, Frans, Russisch, Spaans en Turks. Folder: De kleuterschool: is jouw kleuter er klaar voor? Folder prenatale steunpunten: Zwanger? Folder prenatale steunpunten: Zwanger?
Guldensporenslag Wikipedia.
Veel Vlaamse krijgers zonnen op wraak: boeren die zwaar geleden hadden onder de plundertochten van het Frans leger in 1297-1300; ridders, in het bijzonder Gwijde van Namen, met gevangen familieleden; Willem van Gulik wiens oudere broer gesneuveld was in 1297 nabij Veurne bij gevechten tussen het Engels leger en de Fransen onder leiding van Robert van Artois.
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
Google Translate.
zin vertaling Nederlands-Frans inclusief voorbeelden.
je plais meer vervoegingen van plaire. bedenken, nadenken, overdenken, wikken, zinnen, zinnen op ww. je réfléchis meer vervoegingen van réfléchir. mediteren, nadenken, peinzen, zinnen ww. je médite meer vervoegingen van méditer. Voorbeelden in zinsverband. Deze zin niet vertalen! Ne traduisez pas cette phrase!

Contacteer ons