Meer resultaten voor vertalen engels nederlands

vertalen engels nederlands
Engels Expertisecentrum Literair Vertalen.
Uit het Nederlands in het Engels. HBO Taalvaardigheid en vertalen. Uit het Engels in het Nederlands. Uit het Nederlands in het Engels. Master Translation in Theory and Practice Dutch/English. Uit het Engels in het Nederlands. Uit het Nederlands in het Engels.
Google Translate.
Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
In het Natuurwoordenboek staan 7 mogelijke resultaten voor engels. Ook in de database. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Freelancer vertalen engels Freelancer.be.
Vertaler en copywriter Sint-Amandsberg 65 p/u. Ik werk al 15 jaar als freelance vertaler uit het Engels en Frans in het Nederlands, met een sterke voorkeur voor communicatieve en creatiev. vertalen engels vertalen frans vertalen Copywriting copywriting nazicht tekst teksten.
Linguee Nederlands-Engels woordenboek en andere talen.
nl Nederlands ee Ests. nl Nederlands mt Maltees. De nieuwe Linguee-app. Gratis en advertentievrij., ook zonder internetverbinding. Een toegangspoort tot de wereld. Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen. Onderweg of in het buitenland? Op Linguee kan je rekenen, met of zonder internetverbinding. Download de Linguee-app en probeer het zelf uit! Elke dag beter Engels leren. Goede cijfers binnen handbereik. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau. Jouw tijd is kostbaar. Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Engels op het werk. Een wereld vol vertalingen. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is? Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen.
Zeilwoordenboek Engels-Nederlands EurosWiki.
Engels Nederlands Nederlandse omschrijving of toelichting. Leent zich ongeveer even goed voor slechte woordgrapjes. Maps wordt meestal niet hiervoor gebruikt. Engels Nederlands Nederlandse omschrijving of toelichting. Box wordt weinig/niet gebruikt. rij boten meerdere boten langszij. Engels Nederlands Nederlandse omschrijving of toelichting.
Online vertaalbureau België: Engels, Frans, Nederlands, Duits Vertaalbureau BeTranslated.
Ons netwerk van vertalers functioneert precies zoals een vertaalbureau, conform de professionele noden van ondernemingen, openbare diensten, NGO, kleine en middelgrote ondernemingen. We zijn gespecialiseerd in vertalingen van een naar het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en de meeste Europese en Aziatische talen. VERTALEN VAN BUSINESS DOCUMENTEN.
ample Vertaling Engels-Nederlands.
Definities in het Engels: ample 7x. Vertalingen ample ENNL. more than enough: There is ample space for four people. K Dictionaries Ltd. de uitgebreid v. uitvoerig; ampel; omstandig; breedvoerig; ruimschoots; overvloedig; royaal; rijkelijk; scheutig; welvoorzien; omvangrijk; veelomvattend; ruim. Bronnen: interglot; Wakefield genealogy pages; Vlietstra. Voorbeeldzinnen met ample. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 2 mogelijke resultaten voor ample. Ook in de database. ENNL: indicators of the volumes. ENNL: sewing basket. ENNL: preventive action princip. ENNL: onboard services. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Vertaal Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, en Zweeds.
vanaf leren leer tempo tempo trainen want Want Stau ongeveer conyugal schwer civil praktijk ontdekkingsreiziger casarse casar casado die die Zustimmung nadelen toddler yerno constraint viudo paren paar importuner importune zodat exploitation narrow spark détonation abuse frisdrank saber escape abscheulich solución solucionar solucionarse soluciones omdat taint suegro since prone drag beslissing schriftlich prometer dangerous prometido spannen spannend integral esquisser samenvatten inhoudsopgave samengevat patch echt echter inhoudsopgave hun Hun Hun I.V.A.
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, want in het woordenboek Engels-Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het Engels als het Nederlands gezocht.
Vertalen Engels Nederlands Amsterdam De Telefoongids.
Crossover Translations is gerund door Liz Cross, een native speaker van Engels met meer dan 10 jaar ervaring in het vertalen van teksten van Nederlands naar Engels. Beoordeel dit bedrijf. 06-19631234 Toon nummer. 3 resultaten binnen een straal van Amsterdam.
Vertalen Engels Nederlands 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Vertalen Engels Nederlands is helaas verwijderd. Ik vertaal teksten: Nederlands naar Engels / Engels naar Nederlands 0.08 per woord max. 500 woorden I translate texts: Dutch to English / English to Dutch 0.08 per word max.

Contacteer ons