Meer resultaten voor vertalen frans

vertalen frans
Laatste nieuws Spacepage.
Deze plaats, ook gekend onder de namen The Groom Lake Test Site, Paradise Ranch en Homey Airport, werd in het verleden gebruikt bij ultrageheime militaire projecten zoals de ontwikkeling en het testen van nieuwe geavanceerde militaire vliegtuigen als de U-2 Dragon Lady, SR-71 Blackbird en de F-117 Nighthawk.
Vacatures voor Vertalen, Frans in Wielsbeke Indeed.com.
Je hebt een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen. Je werkt vlot met de pc. 11 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Taelman Vacatures in Kortrijk. Call Agent Nederlands Frans.
Utopia.
Utopiatv.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website.
Nederlands Frans vertalen TRANSLATOR.EU.
Toevoegen aan favorieten. nederlands frans vertalen. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen. Vertalingen voorzien door. Heeft aan u deze vertaling geholpen? Een bijdrage leveren voor de verdere ontwikkeling van het project TRANSLATOR.EU. Gemiddelde beoordeling: 390., De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. nederlands arabisch vertalen.
Kijk onbeperkt series en films Videoland.com.
We vragen je om een verificatiebetaling te doen van 001, om jouw proefperiode te starten. Als je tevreden bent over de Videoland, hoef je niets te doen: je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Je kan eenvoudig op elk moment online opzeggen.
Wat ga jij studeren Fontys.
Samen werken aan maatschappelijke innovatie. Ons onderzoek levert met kennis en vaardigheden op het gebied van technologie, ondernemerschap en creativiteit een proactieve bijdrage aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Lees meer over ons onderzoek. Waarom studeren of werken bij Fontys?
Rekentaal.
Seniorieweb.be Woonzorgweb in het Frans Woonzorgweb.
Seniorieweb.be Woonzorgweb in het Frans. De informatie over rusthuizen woonzorgcentra, serviceflats assistentiewoningen en thuiszorg, die je nu terugvindt op Woonzorgweb.be is binnenkort ook beschikbaar in het Frans. De Franse tegenhanger heeft de naam meegekregen: SENIORIEWEB.be. KLIK HIER OM NAAR DE WEBSITE VAN SENIORIEWEB.BE TE GAAN.
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Frans.
Een document vertalen: Word, Powerpoint, PDF. Voeg Reverso toe aan 0 Het is gratis. Meer functies met onze gratis app. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen Nederlands-Frans voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Frans, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Frans met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Werkwoorden vervoegingen in Frans, voorbeeld van uitspraak in Nederlands, woordenschat Nederlands-Frans. Het blijkt dat we problemen hebben met het verwerken van de data. Wij werken eraan om het probleem op te lossen.
Het meisje en de soldaat in het Frans Aline Sax.
Het meisje en de soldaat in het Frans. In augustus 2017 verscheen La jeune fille et le soldat, de Franse vertaling van Het meisje en de soldaat. Het boek werd vertaald door Maurice Lomré en uitgegeven door de Zwitserse uitgeverij La Joie de Lire.
Officiële PlayStation-website PlayStation. icon_twitter. icon_facebook. icon_youtube-icon. icon_instagram.
The Last of Us Part II. Ga opnieuw op reis met Ellie en Joel voor een indrukwekkend en emotioneel avontuur, exclusief voor PS4. Baan je schietend een weg door de Londense onderwereld in deze grimmige game, exclusief voor PS VR.
Leraren moeten meer Frans spreken tijdens de Franse les Klasse.
Wanneer ze dat doen, behalen de leerlingen betere resultaten voor lezen. Sigrid Van Liedekerke: Ik ken heel weinig scholen waar leraren altijd Frans spreken in de klas. Ze spreken de helft van hun les of zelfs meer Nederlands of vertalen systematisch elke zin.

Contacteer ons