Zoeken naar vertalen nederlands engels

vertalen nederlands engels
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren. Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter. Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek. Om alle relevante vertalingen Nederlands-Engels en Engelse synoniemen voor een Nederlandse uitdrukking of term te bekijken, klik gewoon op het woord en je komt zo op de betreffende pagina in het woordenboek Nederlands-Engels terecht. Online woordenboeken Nederlands. Nederlands Engels Nederlands Engels. Nederlands Duits Nederlands Duits. Grammatica Op het Spoor van Grammatica!
KNMI Seismologie Aardbevingen.
De complete catalogus van aardbevingen is te vinden op het KNMI DataCentrum of de seismische en akoestische data tools zie onderstaande links. Scroll onderstaande tabel om meer te zien. Analyse Datum en tijd UTC Plaats Magnitude Diepte km Type aardbeving Details.

Vind meer van wat je leuk vindt. Volg meer accounts om meteen updates te krijgen over onderwerpen die je belangrijk vindt. Kom er achter wat er gebeurt. Bekijk direct de nieuwste gesprekken over welk onderwerp dan ook. Mis geen enkel Moment meer.
Gezocht: vrijwilliger voor vertaling Nederlands-Engels Kurdish Institute.
Gezocht: vrijwilliger voor vertaling Nederlands-Engels. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die een academisch artikel van Nederlands naar Engels wil vertalen. Het gaat om een twintigtal paginas uit het doctoraat van Hugo Van Rompaey, die dat binnenkort verdedigt aan de KU Leuven.
ALT Vertaalbureau Gent Nederlands-Engels / Engels-Nederlands.
In de ruim 25 jaar van ons bestaan hebben wij een brede ervaring opgedaan in diverse vakgebieden en in het vertalen van uiteenlopende soorten teksten. Door de jaren heen zijn wij ons meer gaan toeleggen op specifiek juridische teksten en bedigde vertalingen van officile documenten, maar wij leveren eveneens vertalingen van zakelijke en commercile teksten. Vertalingen uit en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.
Engels Vertaling Nederlands-Engels.
English; English language. Bronnen: interglot; Wakefield genealogy pages. Voorbeeldzinnen met Engels. Uitdrukkingen en gezegdes. NL: het Engels EN: English. NL: de Engels en EN: the English. NL: de Engels e bank EN: The Bank of England. NL: de Engels e Kerk EN: the Church of England, the Anglican Church. NL: hij was lid van de Engels e Kerk EN: he was a member of the Church of England, Anglican. NL: Engels e sleutel EN: monkey-wrench, spanner. NL: Engels e vlag EN: Union Jack. NL: Engels e ziekte EN: rachitis, rickets. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 7 mogelijke resultaten voor Engels. Ook in de database. NLEN: onverwachte gebeurtenis. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Verfrissende vertalingen Nederlands-Engels Het Teksthuis.
Een copywriter doet meer met uw teksten dan louter vertalen. Wie het Engels als zakelijke of redactionele taal niet grondig beheerst, valt even snel door de mand als wie het Nederlands onprofessioneel hanteert. Wij zorgen ervoor dat uw verhaal blijft boeien en groeien over landsgrenzen heen.
Paard.
De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren. We programmeur Henk Koolen en ik hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze vaste bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen.
Nederlands/Vlaams Engels Beëdigde Vertalers.
beëdigde vertaalster en tolk van en naar het. Arabisch, Berber Kabylisch, Frans. Goede beheersing van de Arabische en Berberse dialecten van Noord-Afrika en het Midden-Oosten Egyptisch, Libanees, Tunesisch, Chaoui / Shawiya. Rechtbanken: Charleroi en Bergen Mons. 32 0489 66 84 50 mi_ramon@hotmail.fr. Beëdigde vertaalster en tolk., Roemeens Frans Roemeens. in Brussel en Vlaams-Brabant regio in België. 32 0483 12 63 52. Francis AUQUIER vertalen, proeflezen en revisie, taalkundig advies in Brussel. Duits, Engels Frans. 32 027 79 32 82 32 0475 69 07 06. GREGORY BLAUWERS Nederlands Frans Nederlands.
Vertalen Nederlands Engels. Zelf doen of aan een prof overlaten?
Vertalen Nederlands Engels. Carolien Omidi, auteur, journaliste, columniste en buitenlandcorrespondent. Werkt voor NOS, Radio 1, Trouw en De Volkskrant. Carolien liet haar historische roman De Miniatuurmeesteres vertalen Nederlands Engels. De Miniatuurmeesteres Engelse titel: The Miniature Mistress verhaalt over de vijftienjarige Soraya, een meisje met bijzonder schildertalent. Ze leeft in zestiende-eeuws Perzië, waar vrouwen nog steeds als ondergeschikt aan mannen worden gezien. Nadat haar vader sterft en ze uitgehuwelijkt wordt aan een oude man vlucht ze naar een gastgezin. Haar gastvader besluit een aantal van haar schilderijen op te hangen in zijn stoffenwinkel, waar ze bij elke klant goed in de smaak vallen.
Nederlandse Bridge Bond. Nederlandse Bridge Bond.
Ben je op zoek naar een bridgeclub in je omgeving of wil je eens ergens anders spelen? Je vindt hier alle clubs met hun locatie op de kaart van Nederland. Zoek een bridgedocent. Wil je starten met bridge of een vervolgcursus doen?
Events Workshop Financieel vertalen Nederlands-Engels.
In my workshop Ill deal with the language of the accountant, banker, stock market analyst and pension manager a language with its own, difficult terminology and Ill be sharing my strategies for taming that jargon and turning it into readable English that suits the target audience, says Carla Bakkum, who will be conducting the OCPE workshop Financieel vertalen Nederlands-Engels.

Contacteer ons