Op zoek naar woordenboek italiaans nederlands?

woordenboek italiaans nederlands
Prisma woordenboek Italiaans-Nederlands Standaard Boekhandel.
Prisma woordenboek Italiaans-Nederlands. 540 gr Uitvoering.: Met zachte kaft Afmetingen.: 181 mm x 123 mm x 31 mm Editie.: Stuur dit product door naar je vrienden. Is dit iets voor jouw vriendin? Breng haar/hem dan op de hoogte via e-mail. GRATIS bij afhaling in je Standaard Boekhandel. In België: 245., In Nederland: 450., Geen verzendkosten voor. Bij afhaling in jouw Standaard Boekhandel op vertoon van je klantenkaart. Spaar punten met je klantenkaart bij je aankopen. in de winkel én online. Prisma Pocketwoordenboek Nederlands BE Nederlandstalig.
Italiaans Talen.
Van Dale Taaltrainingen. Taaltrainingen zakelijk Nederlands. Taaltrainingen zakelijk Engels. Van Dale Vertaalbureau. Van Dale Online. Dikke Van Dale. Van Dale Online. Van Dale Online op school. Van Dale Online Professioneel. Van Dale voor NT2. Zoek in plaats daarvan naar.: Bekijk alle resultaten Bekijk alle resultaten. Van Dale NL. Van Dale BE. Bekijken als Rooster Lijst. Items 1 12 van 18. Sorteer op Positie. Je leest momenteel pagina 1. Actie Van Dale Online professioneel Italiaans jaartoegang. Normale prijs 7500, Speciale prijs 4000., Van Dale Online professioneel Italiaans kwartaaltoegang. Van Dale Online professioneel totaal weektoegang. Actie Van Dale Online professioneel totaal jaartoegang. Normale prijs 39800, Speciale prijs 19800., Van Dale Online professioneel totaal maandtoegang. Van Dale Beeldwoordenboek op reis Italiaans Paperback. Van Dale Grammatica Italiaans Paperback. Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Italiaans Paperback.
Italiaanse woordenboeken, online woordenboek, Italiaans-Nederlands, vertalen. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter. YouTube.
Als je een Italiaans woord wilt opzoeken of vertalen, of andersom, is het online woordenboek van Lo Cascio een aanrader. Het is ook als CD te koop, maar het voordeel van de online versie is dat je het op meerdere devices kunt raadplegen.
Stichting Italned Het Groot Elektronisch Woordenboek Italiaans-Nederlands / Nederlands-Italiaans.
Dit elektronisch woordenboek is omvangrijker dan de gedrukte versie, gepubliceerd in 2001 door Van Dale Lexicografie, Utrecht en Zanichelli, Bologna en bevat.: Nederlandse voorbeeldzinnen en fraseologien. Italiaanse voorbeeldzinnen en fraseologien. Het Groot Elektronisch Woordenboek. Italiaans-Nederlands // Nederlands-Italiaans biedt een schat aan informatie.
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Aanvraag overzicht.
in discussie te gaan over onderwerpen als huisregels of gedrag van andere puzzelaars. Zodra je van mening bent dat iemand zich niet aan de regels houdt, kun je de Webmaster of moderator waarschuwen door op de Meld Misbruik'-knop' te drukken.
DeepL Translator.
In een eerste test van het Engels in het Italiaans bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. DeepL uit Duitsland zou. Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. DeepL, een online vertaler die Google, Microsoft en Facebook overtreft wwwhat's' new. Pers Privacy Algemene Voorwaarden Uitgeverij. Volg ons op. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn.
Italiaans Nederlands woordenboek Woorden.org.
schaakopening De Italiaanse partij of Italiaanse opening, kortweg het Italiaans, is bij een schaakpartij de opening die begint met de zetten 1.e4 e5 2.Pf3 Pc6 3.Lc4. taal De taal Italiaans Italiano is een lid van de Romaanse taalgroep. Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 57 miljoen mensen in Italië, in verschillende di.
Woordenboeken Aankoop en tips fnac.
Flash Deals tot 50%. Van Dale Middelgroot Woordenboek Van Dale Grammatica Prisma Pocketwoordenboek Van Dale Miniwoordenboeken. Nederlands Frans Engels Duits Spaans Italiaans Andere Talen Van Dale Pocketwoordenboek Van Dale Taalhandboek. Toevoegen aan winkelmand. ETYMOLOGISCH WOORDENBOEK NED A E. 66 45 69 95.
bol.com Italiaans-Nederlands/Nederlands-Italiaans woordenboek Dizionario.
Over de serie Kramers woordenboeken. Kramers nieuw woordenboek Nederlands. Meer uit de serie Kramers woordenboeken. Vaak samen gekocht. Simone van der Vlugt. Rode sneeuw in december. Verkoop door bol.com. De Fantastische Bibliotheek van Roald Dahl De GVR. Verkoop door Winnies Keldertje. Prisma basisgrammatica Italiaans.
De beste online woordenboeken Vertaalbureau The Language Lab.
Dizionario di Italiano van de krant la Repubblica. Vanuit het Nederlands.: Nederlands-Bahasa Indonesia en vv. Naar het Nederlands.: Organische Chemie gearchiveerde versie. Bouwkunde en architectuur. Juridisch woordenboek voor Nederland en voor België. IATE Woordenboek van de EU InterActive Terminology for Europe.
Woordenboek Italiaans, apps voor op de mobiel Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië.
Italiaans woordenboek italiaans woordenboek Nederlands Italiaans Italiaanse zinnen woordenboek app italie woordenboek italiaans 2012-05-29. redactie Il Giornale. Label: Italiaans woordenboek italiaans woordenboek Nederlands Italiaans Italiaanse zinnen woordenboek app italie woordenboek italiaans. Vorige Jubileumeditie Italië Evenement 31 mei, 1 en 2 juni 2013.
Lo Cascio Dizionario online Woordenboek Italiaans-Nederlands.
Er zijn een Italiaanse grammatica opgenomen, geschreven in het Nederlands, een geografische tabel en een tabel waarin de in het woordenboek gebruikte afkortingen worden verklaard. Alle in het woordenboek opgenomen Italiaanse werkwoorden zijn vervoegd te vinden onder de knop Vervoeging werkwoorden. Je kunt de taal van de navigatie, commando's' etc zowel in het Nederlands als het Italiaans zetten.

Contacteer ons