Resultaten voor woordenboek spaans

woordenboek spaans
Juridisch woordenboek Nederlands-Spaans/Diccionario jurídico español neerlandés Intersentia.
Juridisch woordenboek Nederlands-Spaans/Diccionario jurídico español neerlandés. Het Juridisch woordenboek Nederlands-Spaans/Diccionario jurídico español-neerlandés is gebaseerd op een corpus van Belgische en Spaanse statuten, en bestaat uit twee delen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: het woordenboek op papier en de onderliggende elektronische database.
Spaans Nederlands woordenboek Woorden.org.
taal die in Spanje en Latijns-Amerika gesproken wordt. sp a ns. als iets of iemand uit Spanje komt of met Spanje te maken heeft. de Spaanse cultuur., copy Kernerman Dictionaries. Spreekwoorden en zegswijzen. er Spaans aan toe gaan erg wild en rumoeirig aan toe gaan. Naar de spreekwoorden. Worden woorden als frans, engels en duitstalig met een kleine letter of met een hoofdletter geschreven? 6 definities op Encyclo. schaakopening De Spaanse opening of Spaanse partij, kortweg het Spaans, is de schaakopening die begint met de zetten 1.e4 e5 2.Pf3 Pc6 3.Lb5 zie diagram. Spaans español of Castiliaans Spaans: castellano is een Romaanse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. Voor 329 miljoen mensen is Spaans de moedertaa. Verwijst naar de cultuur van het huidige Spanje, of in het algemeen naar de culturen die zich ontwikkelden op het Iberisch schiereiland in Zuidwest-Europa. Verwijst ook n. taal een taal die oorspronkelijk werd gesproken in het centrale deel van Spanje, maar nu ook in alle Zuid en Midden-Amerikaanse landen, met uitzondering van Braz. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met Spaans.: Spaanse Spaanse peper. Herkomst volgens etymologiebank.nl. avant la lettre. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
Woordenboek prisma pocket nederlands-spaans Repro BVBA.
Brief en pakketwegers. Plakken, verpakken en corrigeren. Projectoren en toebehoren. Naam en letterborden. Infotassen en toebehoren. Tablet en Smartphone. Soft en hardware. Computermeubilair en toebeh. Alternatieve Cartridges Toners. Brother en Dell. Kyocera en Samsung. Oki en Xerox. Kaartsystemen en toebehoren. Ringbanden en interieurs. Ordners en toebehoren. Brand en inbraakwerende syst. Really Useful Boxes. Keuken en Kantine artikelen. Paperclips en papierklemmen. Schrijf en notitieblokken. Agenda's' en kalenders. Tekenpapier en schetsboeken. Plakken, verpakken en corrigeren. Rekenmachines en organisers. Ordners en toebehoren. Tekenkokers / koffers. Portfolio / presentatiemappen. Voor de studenten. Woordenboek prisma pocket nederlands-spaans.
Muiswerk Woordenboek.
Het Vlaams woordenboek Jommekesspaans.
Om fouten te verbeteren klikt ge bij de bovenstaande definities op de bewerk" link, en om te reageren op een definitie klikt ge op de reacties" link. Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken.
vertalen Vertaling naar Spaans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling Proeflezer Synoniemen Vervoegen Woordenboek Documenten vertalen Grammatica Expressio Reverso voor Bedrijven Meer. About Reverso Context. Reverso for Windows It's' free. Download onze app gratis. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks Chinees.
Woordenboek Spaans Prisma Apps on Google Play.
Woordenboek Spaans Prisma. Unieboek Het Spectrum Books Reference. Add to Wishlist. Translate the description into English United States using Google Translate? Translate the description back to Dutch Netherlands. De meest complete woordenboeken Spaans-NL en NL-Spaans in één handige app, offline en met audio-uitspraak.
Prisma woordenboek Spaans-Nederlands, Vosters 9789000358618 Boek bruna.nl.
Compleet: het pocketwoordenboek met de meeste trefwoorden, voorbeeldzinnen en vertalingen. Betrouwbaar: samengesteld door vakmensen, aanbevolen door docenten.Actueel: de nieuwste woorden en uitdrukkingen, zoals ciberacoso en batería externa Helder: nieuwe, ruime typografie en handige zoekhulpjes./li n/ul" / Menu. Bruna top 10.
Huishoudelijk woordenboek, vervattende veele middelen om zijn goed te Noel Chomel Google Boeken.
Nederlands Spaans vertalen TRANSLATOR.EU.
Toevoegen aan favorieten. nederlands spaans vertalen. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen. Vertalingen voorzien door. Heeft aan u deze vertaling geholpen? Een bijdrage leveren voor de verdere ontwikkeling van het project TRANSLATOR.EU. Gemiddelde beoordeling: 429., De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking.
Spaans woordenboek online.
Leren Taal Spaans Spaans woordenboek. Zoek je een gratis Spaans woordenboek? Hier vind je enkele online woordenboeken, met een korte bespreking. Woordenboek Nederlands Spaans. Woordenboek Spaans Nederlands. Spaans woordenboek Spaans. Een online spaans woordenboek, een synoniemenwoordenboek, en Spaanse werkwoorden vervoegen.
Welcome!
This is the default index page of your website. This file may be deleted or overwritten without any difficulty. This is produced by the file index.html in the web directory. For questions or problems please contact support. Powered by WebReus.

Contacteer ons