Meer resultaten voor van engels naar nederlands vertalen

van engels naar nederlands vertalen
FOX Sports: Het laatste sportnieuws, video's' en scores foxsports.nl.
Ik" denk eerlijk gezegd wel dat-ie gaat." donderdag 18 juli. Van Veenendaal stapt over naar Spaanse kampioen. Zlatan beslist derby met fantastische hattrick. Bij Andy in de auto: Nordin Amrabat. De Ligt: Sarri" belangrijke reden om voor Juve te kiezen."
Tekst vertalen en gratis online TRANSLATOR.EU.
Toevoegen aan favorieten. Tekst vertalen en gratis online. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 43 talen. Vertalingen voorzien door. Heeft aan u deze vertaling geholpen? Een bijdrage leveren voor de verdere ontwikkeling van het project TRANSLATOR.EU. Gemiddelde beoordeling: 466., De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. nederlands arabisch vertalen. nederlands bulgaars vertalen. nederlands catalaans vertalen. nederlands chinees vertalen. nederlands deens vertalen. nederlands duits vertalen. nederlands ekraïens vertalen. nederlands engels vertalen. nederlands esperanto vertalen. nederlands estland vertalen. nederlands fins vertalen. nederlands frans vertalen.
NPO Radio 1 Het nieuws van alle kanten NPO Radio 1. appje. calendar. check. chevron-down. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. download. drag. facebook. fast-backward. fast-forward. google-
Stand.nl: Eigen techtalent eerst! Wordt het belang van Nederlands techtalent onderschat? En hoe behouden we dat talent? Beperkte krimp luchtvaart schaadt economie niet. De Nederlandse economie hoeft geen schade op te lopen van een" matiging van de groei of een. De vis wordt duur betaald. Arend Jan Boekestijn over het leven van een visser in Suriname. Rusland gaat betrokkenheid bij MH17 nooit toegeven. Uitgever Derk Sauer van The Moscow Times vertelt hoe er in Rusland tegen MH17 wordt aangekeken. Ewan sprint naar ritzege in de Tour, Groenewegen tweede.
Pathé.nl De filmsite voor alle Pathé bioscopen.
Van film genieten is nog nooit zo voordelig geweest. Met Pathé Unlimited kun je onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Pathé bioscopen in Nederland. Je kunt dus net zo vaak gaan als je maar wilt!
Online Engels Nederlands vertaler.
One Hour Translation World's' fastest professional translation service for personal and business customers. Add your translation business here! Free online machine translation services.: Google Translator free online translator from Google Microsoft Translator free online translator from Microsoft. Engels Sprekers: 500.000.000.1.800.000.000 Landen: USA, India, Nigeria, Verenigd Koninkrijk, de Filippijnen, Canada, Australi, Ierland, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika., Nederlands Sprekers: 27.000.000 Landen: Nederland, Belgi, Brussel, Suriname, Aruba, Nederlandse Antillen, Frankrijk, Duitsland., Het Nederlands is binnen de groep van Indo-Europese talen een West-Germaanse taal die wereldwijd door circa 23 miljoen mensen als moedertaal en/of cultuurtaal wordt gesproken. Nederlands wordt in Europa als officile taal erkend in Nederland en in Belgi, en buiten Europa in Suriname en op de Nederlandse Antillen en Aruba. Wikipedia: Dutch language. De huidige pagina wordt: Online Engels Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Engels vertaler online Nederlands Engels vertaling. Engels Nederlands Vertaling Engels Nederlands Woordenboek Vertalen Engels naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
College voor de Rechten van de Mens.
Ga naar activiteitenagenda Ga naar zittingsagenda. Zwangere vrouwen onbekend met hun rechten op de werkvloer. Bijgewerkt: 3 juli 2019 Uit een online peiling van 24Baby.nl onder bijna 2.500 vrouwen blijkt dat zwangere vrouwen hun rechten bij. Discriminatie bij de verhuur van woningen: behoorlijke huisvesting is een mensenrecht.
Agrarisch Nieuws Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw NieuweOogst.nu. Android Playstore. Apple Appstore.
Blij met regeling die overname makkelijker maakt Algemeen Interview. Bodembeheer switcht in tien jaar naar duurzaam Algemeen Achtergrond. Schouten krijgt zware dobber aan Crispr-Cas Algemeen Analyse. Onderzaai gaat ten koste van maisopbrengst Veehouderij Interview. Nog een jaar goed verdienen en dan stoppen Veehouderij Analyse.
Tekst in een andere taal vertalen Office-ondersteuning.
Selecteer OK in het oorspronkelijke venster om het vertaalprogramma te sluiten. Beschikbaar in: Deze functie is beschikbaar voor Office 365-abonnees met Word-versie 1710 of hoger. U moet verbinding hebben met internet en zorgen dat verbonden toepassingen van Office is ingeschakeld om Vertalen te gebruiken. Gebruikers van Office 2016 die geen abonnement hebben, hebben dezelfde vertaalfuncties die beschikbaar zijn in Office 2013 of eerder. Abonnees krijgen maandelijks nieuwe functies en verbeteringen. Weet u niet zeker welke versie van Office u gebruikt? Raadpleeg Welke versie van Office gebruik ik? Vertaal woorden of zinnen in OneNote voor Windows 10. Markeer de tekst in uw notities die u wilt vertalen.
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM.
Naar de volgende slide: Actieve slide.: Beantwoording bewonersvragen over gezondheid en luchtkwaliteit in de IJmond. In de IJmond ontstond in 2018 onrust door de zogenoemde grafietregens. Het was duidelijk dat er veel vragen leefden over de luchtkwaliteit en gezondheid. Hitteplan niet meer actief vanaf 29 juli 2019. Het Hitteplan was actief in heel Nederland van 23 tot en met 28 juli.
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, want in het woordenboek Engels-Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het Engels als het Nederlands gezocht. Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen. De filters verkleinen jouw zoekopdracht voor Engels-Nederlands in verschillende categorieën, zoals regio, stijl, grammatica en meer. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands. Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden? Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken. Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan. Online woordenboeken Nederlands. Nederlands Engels Nederlands Engels. Nederlands Duits Nederlands Duits. Grammatica Op het Spoor van Grammatica!
Kenny B Parijs Lyrics YouTube.
De overstap naar Nederlandstalig heeft altijd in mijn hoofd gespeeld, maar dat heb ik lang afgehouden. Kom je in het Engels niet beter weg met bepaalde woorden en uitdrukkingen? Kenny B stond al op de radar van Top Notch baas Kees de Koning. Op vakantie in Suriname, was er helemaal geen ontkomen meer aan. Je hoorde bijna niets anders in Paramaribo. Uit elke auto en bar klonken zijn hits. Ik raakte geïntrigeerd en ben naar de bekende platenzaak Disco Amigo gegaan en heb er zijn cds gekocht. Toen ik terug was in Nederland heb ik gelijk met Kenny afgesproken. Onder de indruk van zijn invalshoeken en de thematiek van de liedjes vroeg De Koning de zanger om een aantal van zijn teksten te vertalen naar het Nederlands.
Familieberichten www.familieportaal.nl.
Overlijdensbericht zoeken Overlijdensbericht opgeven. 04.02.19 Iet Groen. 02.02.19 Johannes van Dijken. 02.02.19 Ita Eigenraam. 02.02.19 Janneke Antonides. 02.02.19 Patricia D. Felicitatie zoeken Felicitatie opgeven. 22.01.19 GERRY POSTMA-WAANDERS. 18.01.19 Moeder Muis. 15.01.19 Bé en Luus Kadijk Hofman. Copyright 2019 Nederlands Dagblad Algemene voorwaarden.

Contacteer ons