Resultaten voor vertalen van duits naar nederlands

vertalen van duits naar nederlands
duits Vertaling Nederlands-Duits.
NL: de moeilijkheden van het mooie Duits DE: des schönen Deutsch. NL: met Duits kun je daar terecht DE: mit Deutsch. NL: in het Duits vindt men dit nog DE: im Deutschen. NL: hoe is dit in het op zijn Duits DE: ook wie ist dies auf deutsch. NL: in het Duits vertalen DE: ins Deutsche übersetzen.
Reverso Context Vertaling in context van Roemeens naar Duits.
Vertaling Woordenboek Proeflezer Vervoegen Grammatica Vertaling van documenten en webs Bedrijfsoplossingen Nieuwsbrief Hulp. Vertaling Woordenboek Proeflezer Vervoegen Grammatica. Vertaling Woordenboek Context Vervoegen. Sluit uw aan bij Reverso. Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. De beste manier om woorden en uitdrukkingen te vertalen. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch.
du Vertaling Duits-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: du EN du ES du FR. Definities in het Duits: du 8x. Vertalingen du DENL. 1 verwendet, um die angesprochene Person zu bezeichnen jij.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Medische, technische en juridische vertalingen van Duits naar Nederlands.
Vertalen Duits Nederlands. Technische teksten vertalen. Coaching voor vertalers. Cursus Medisch vertalen Duits-Nederlands in de praktijk. Vakgebieden Duitse vertaling. Als beëdigd vertaler Duits-Nederlands heeft Joosje van Loen zich bekwaamd in het vertalen van medische teksten in de meest brede zin van het woord. Zij is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden.: Op deze pagina leest u er alles over. Tandheelkundige en medische vertalingen vanuit het Duits. Dat doet Joosje van Loen voor verschillende bedrijven en uitgeverijen. Wat ooit begon met het vertalen van twee medische vakwoordenboeken is uitgemond in pure passie voor dit vakgebied. Joosje werkt onder andere voor.: Prelum uitgevers vakliteratuur en wetenschappelijke artikelen voor tijdschrift Quality Practice Tandheelkunde. Care to move letselschadedossiers. VDW Dental tandheelkunde. Richard Korver Advocaten patiëntendossiers. Shofu Dental tandheelkunde. Door haar opgebouwde kennis en ervaring is Joosje van Loen specialist in tandheelkundige vertalingen. Niet voor niets wordt ze door A-merken ingehuurd die hetzelfde willen voor hun vertalingen als voor hun producten: kwaliteit. Of het nu gaat om een persbericht bij een catalogus, over producten voor tandartspraktijk en tandtechnisch laboratorium, een tandheelkundig studieboek of over andere vertalingen op tandheelkundig gebied. Van Loen Vertalingen zorgt ervoor. Met passie en altijd op zoek naar perfectie.
Duits-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Duits naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Duits of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Tekst Vertalen Engels-Duits-Frans-Nederlands De Vertaler Architekst.
Vandaag werkt Ann verder aan twee vertalingen van technische handleidingen. Eentje is een handleiding van een wasmachine die ze zal vertalen van het Duits naar het Nederlands, de andere is de handleiding van een kettingzaag die ze zal vertalen van het Engels naar het Nederlands.
Online Duits Nederlands vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Duits Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Duits vertaler online Nederlands Duits vertaling. Duits Nederlands Vertaling Duits Nederlands Woordenboek Vertalen Duits naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!

Contacteer ons