Resultaten voor engelse woorden vertalen

engelse woorden vertalen
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren. Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter. Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek. Om alle relevante vertalingen Nederlands-Engels en Engelse synoniemen voor een Nederlandse uitdrukking of term te bekijken, klik gewoon op het woord en je komt zo op de betreffende pagina in het woordenboek Nederlands-Engels terecht.
Gratis woordenboek Van Dale.
Typ een woord zonder accenten in de bovenstaande balk en kies de juiste taalcombinatie om te zoeken. Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Meer woorden en functionaliteiten? Probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online.
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
Lingual: gebruik Siri om Engelse woorden te vertalen jailbreak.
Het lijkt er wel op dat je alleen Engelse woorden naar Nederlands kunt vertalen en niet andersom: de Engelse versie van Siri is immers niet in staat om bijvoorbeeld Nederlandse of Griekse woorden op te pikken. Lingual is een extensie voor de jailbreaktweak AssistantExtensions, een framework waar ontwikkelaars hun eigen toevoegingen aan Siri mee kunnen aanbieden.
Woordenboek Engels Van Dale Pocketwoordenboek: vertalen tussen Nederlands en Engels, opzoeken van spelling, luisteren naar uitspraak en leren van voorbeelden in de App Store.
Woordenboek Engels Van Dale Pocketwoordenboek: vertalen tussen Nederlands en Engels, opzoeken van spelling, luisteren naar uitspraak en leren van voorbeelden. Van Van Dale Uitgevers. Bekijk Meer van deze ontwerper. Open iTunes om apps te kopen en te downloaden. Met het Van Dale Pocketwoordenboek Engels-Nederlands/Nederlands-Engels weet je snel hoe je een woord vertaalt, hoe je het schrijft en hoe je het gebruikt. Dit woordenboek bevat 44.297 trefwoorden, geselecteerd op gebruiksfrequentie. Met bondige vertalingen en praktische gebruiksvoorbeelden is het vooral geschikt voor op school en voor op vakantie. Van Dale woordenboeken zijn gericht op Nederlandstalige gebruikers. Haal alles uit dit Van Dale Pocketwoordenboek door gebruik te maken van doordachte mogelijkheden.: Type, plak, schrijf of dicteer vanaf iOS 8.2 je woord: alle invoermogelijkheden staan voor je open. En we zoeken ook gewoon verder als je op een woord in een lemma tikt. Voor het leren van woorden is een woordentrainer beschikbaar. Selecteer woorden uit het woordenboek om jezelf te overhoren. Een taal wordt niet alleen geschreven, maar ook gesproken. De uitspraak van Nederlandse en Engelse trefwoorden is uitgeschreven en je kunt luisteren naar de juiste uitspraak van veel Engelse woorden.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
een Engelse tv-serie An English speaking TV series. K Dictionaries Ltd. English; English language. Bronnen: interglot; Wakefield genealogy pages. Voorbeeldzinnen met engels. Uitdrukkingen en gezegdes. NL: het Engels EN: English. NL: de Engels en EN: the English. NL: de Engels e bank EN: The Bank of England. NL: de Engels e Kerk EN: the Church of England, the Anglican Church. NL: hij was lid van de Engels e Kerk EN: he was a member of the Church of England, Anglican. NL: Engels e sleutel EN: monkey-wrench, spanner. NL: Engels e vlag EN: Union Jack. NL: Engels e ziekte EN: rachitis, rickets. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 7 mogelijke resultaten voor engels. Ook in de database. NLEN: hoog wagenschot. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Opdracht Engels 400 woorden met vertaling Scholieren.com.
door Anoniem op 4 juli 2018 om 1719.: ik moet 150 Engelse woorden leren voor school dus dit is wel heel hanig. door anoniemje reageren op 17 april 2016 om 1543.: door Anoniem op 4 juli 2018 om 1719.: Ik moet voor school elke week 15 woorden vertalen en beschrijven.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
moeilijke engelse woorden vertaling BSvM1.EN.1415: M1.2 Engels StudeerSnel. S. all_subjects. Document. economics. if_65-fb_messenger_1181188. ic_favorite_border_black_24px. leaderboard. medicine. psyc
Moeilijke woorden eventueel in taaltoets. Moeilijke woorden eventueel in taaltoets. Vertaling woorden Mankiw economics. Vertaling woorden Mankiw economics. Woordenlijst met de moeilijkste woorden en uitleg/vertaling. Woordenlijst met de moeilijkste woorden en uitleg/vertaling. Engelse woorden met vertaling. Engelse woorden met vertaling.
woord Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. woord" vertalen Engels. woord" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. woord ook: bewoording, erewoord.
Engelse woorden Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het Oxford Engelse woordenboek bevat 615000 Engelse woorden. Oxford English Dictionary lists 615000, words. in the English language." Dat publiek ziet echter geen dergelijke, onmiddellijk duidelijke betekenis in de uit een combinatie van drie Engelse woorden bestaande gemeenschapsmerkaanvraag manufacturing score card.
Linguee Nederlands-Engels woordenboek en andere talen.
Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau. Jouw tijd is kostbaar. Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Engels op het werk. Een wereld vol vertalingen. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is? Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen.

Contacteer ons