Zoeken naar engelse woorden vertalen

engelse woorden vertalen
Google Translate.
Gianotten Printed Media Grafisch Woordenboek grafische termen in het engels.
Home Grafisch woordenboek. grafische termen in het engels. Klik hier om naar een Engelstalige website te gaan met verklaring van grafische termen. Klik hier voor een aantal grafische termen vertaald in het Engels. Klik hier voor een aantal typografische termen in het Engels met Engelstalige uitleg.
TechDico Nederlands-Engels technisch woordenboek en vertaling en in 26 andere talen.
T e c h D i c o. T e c h D i c o Nederlands Engels technisch woordenboek. 1 miljard vertalingen ingedeeld op activiteitssector in 28 talen. U kunt ook de meertalige modus gebruiken waarmee u een term in maximaal vijf talen tegelijkertijd in één klik kunt vertalen.
12 woorden waar geen Engelse vertaling van bestaat Girlscene.
In het Engels kun je dit beter op een andere manier zeggen. Nu zijn er natuurlijk niet alleen Nederlandse woorden die lastig naar het Engels te vertalen zijn, ook zijn er Engelse woorden waar wij geen vertaling voor hebben. Wat dacht je van flabbergasted of siblings?
Nederlandse uitspraken letterlijk vertaald naar het Engels.
Dat blijkt maar weer bij het zien van onderstaande Nederlandse uitspraken die met geen mogelijkheid te vertalen zijn naar het Engels. Maar als je dat wel doet, leidt dat tot onderstaande hilarische zinnen, waar werkelijk geen touw aan vast te knopen is.
Engels Woordenboek.
Dit is een zeer goed Engels woordenboek n een van de betere online vertaaldiensten: Verklarend woordenboek in het Frans, het Nederlands en het Engels. online vertalen, vertalen, online woordenboek, spelling, engels Info. Geen Nederlands vertalingen naar andere Talen Goede en snelle Verwacht geen wonderen van deze website want het kleinste woordenboek Grieks. Een woordenboek vindt u hier Info. Cambridge Engels woordenboek. dictionary.cambridge.org Merrian-webster Online Engels woordenboek van heel goede kwaliteit. Verklarend woordenboek Esperanto ENGELS terminologie. Computer Science Glossary Neuroscience and Medical Glossary of medical terms. Engels Woordenboek boek, woordenboeken, Engels-Nederlands Info. Engels Woordenboek boek, woordenboeken, Engels Nederlands, taalgids, taalcursus, Nederlands Engels. Palm Software SlovoEd Van Dale woordenboek Engels Nederlands Info. pdassi, Palm Software pdassi.de SlovoEd Van Dale woordenboek Engels Nederlands, Nederlands Engels Woordenboek Engels Nederlands Engels. Online English to Dutch to English Dictionary Info. Java-driven translating word search. Woordenboek Nederlands Engels online Info. Een prima Engels woordenboek waarin je met Nederlandse woorden kunt zoeken. Een redelijk Nederlands Engels woordenboek. Je krijgt meerdere Engelse.
Gratis woordenboek Van Dale.
Let op: het gratis woordenboek van Van Dale bevat een beperkt aantal woorden. Wil je geen reclame en meer woorden kunnen opzoeken? Probeer gratis Van Dale Online. 2020 Van Dale Uitgevers. Over Van Dale. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen op school, kantoor, thuis of op reis. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale sinds 1864 de Nederlandse taal zo compleet mogelijk. Ook voor moderne vreemde talen in het bijzonder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds biedt Van Dale altijd een passende taaloplossing. Van Dale App. Over Van Dale. Actuele storingen en onderhoud. Meer Van Dale.
WODC Woordenboeken en vertalingen van woorden.
Dictionary Engelse woorden en synoniemen De site bevat de mogelijkheid om de betekenis en de schrijfwijze van Engelse woorden te zoeken. Tevens kunnen via de knop thesaurus.com synoniemen van Engelse woorden in een thesaurus Roget's' new millennium thesaurus, 2007 gezocht worden. Your dictionary allerlei talen Deze sit bevat links naar elektronische woordenboeken in allerlei talen, vakwoordenlijsten, thesauri e.d. Vertalingen van woorden. MWB Mijnwoordboek Eenvoudige taalmodule om Nederlandse woorden te vertalen in het: Engels, Duits, Frans en Spaans.
Amerikaans Engels vs. Brits Engels: check vs. bill Schrijfhulp Engels The Language Lab.
Hopelijk helpt onze schrijfhulp u bij het schrijven van uw Engelse teksten. Hebt u advies op maat nodig, neemt u dan contact op met een van onze projectmanagers op 020-5141560 of vraag een vertaalofferte aan via onze offertemodule. Ook voor correctiewerk kunt u bij ons terecht. Ja, ik wil graag een vertaalofferte! Bel ons op 020 514 15 60 of start hier. Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.
Encyclopedie Nederlandstalig.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Woord begint met Woord eindigt op Woord bevat Bronnen Categorieën Op deze dag Populair Sitemap Alle woorden A-Z Nieuwe woorden.
Tekst in een andere taal vertalen Office-ondersteuning.
U kunt de talen die voor de vertaling worden gebruikt, wijzigen door in het deelvenster Onderzoeken onder Vertaling te selecteren vanuit welke taal en naar welke taal u wilt vertalen. Als u bijvoorbeeld van het Engels naar het Frans wilt vertalen, klikt u in de lijst Van op Engels Verenigde Staten en in de lijst Naar op Frans standaard. Klik op Vertaalopties om de bronnen aan te passen die voor de vertalingen worden gebruikt. Selecteer vervolgens de gewenste opties. Woorden vertalen met de Minivertaler. In Word, Outlook, PowerPoint en OneNote kunt u met de Minivertaler de vertaling van één woord weergeven door dat woord aan te wijzen met de cursor. U kunt de vertaalde tekst ook naar het Klembord kopiëren, in een ander document plakken of de uitspraak van het vertaalde woord afspelen.
Woordenschat Engels: restaurant, eten, maaltijden en drinken.
Hoe werkt deze oefening? Typ alle woorden in het vrije veld NL woord staat onder het vrije veld. Op het einde verschijnt de knop check it. Klik op deze knop. Alles juist: er verschijnt een groene boodschap. De fout ingevulde velden zijn dan weer leeg. Blijf proberen tot je alles juist hebt! Start oefening hier.: main course hoofdgerecht. Quiz raad onderstaande fotos zonder te spieken. Overzicht andere woordenlijsten. Leer nog meer bij dankzij onderstaande woordenlijsten Engels-Nederlands: Handige basiswoordenschat. Dagen, maanden, seizoenen in het Engels. Relatie en liefde. Fruit en groenten. De weg vragen. Klimaat en weer. Ziekte en dood. Kopen en verkopen. Stad en dorp. Overheid, wet criminaliteit. Rechtbank en wet. Eten en drinken. 3.8 76.36% 11 votes. Visited 15865, times, 1 visits today. It is main inner container footer text. Top 20 meest bezocht. Engelse mail schrijven.

Contacteer ons