Op zoek naar duits nederlands vertalen?

duits nederlands vertalen
EP Vertalingen Vertalingen van handleidingen, technische documenten, websites, webshops, etc.
EP Vertalingen verzorgt uit eigen hand de vertalingen vanuit het Frans en het Duits naar het Nederlands, zowel voor de Belgische als de Nederlandse markt. Maar ook voor vertaalwerk naar andere talen kunt u bij EP Vertalingen terecht. Alle vertalers vertalen enkel naar hun moedertaal binnen hun vakgebied!
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor taaltrainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
Nederlands-Duits woordenboek vertaling bab.la.
Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Het woordenboek zoekt naar alle Nederlands naar Duitse vertalingen en andersom. Als er teveel resultaten in het Nederlands-Duitse woordenboek zijn kun je de filters voor categorieën, stijl en regio gebruiken om de zoekresultaten te beperken.
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
Tekst Vertalen Engels-Duits-Frans-Nederlands De Vertaler Architekst.
Vandaag werkt Ann verder aan twee vertalingen van technische handleidingen. Eentje is een handleiding van een wasmachine die ze zal vertalen van het Duits naar het Nederlands, de andere is de handleiding van een kettingzaag die ze zal vertalen van het Engels naar het Nederlands.
Duits: Vertalen Duits Nederlands 1 aan de UAntwerpen StuDocu. Document. if_65-fb_messenger_1181188. ic_favorite_border_black_24px. leaderboard. Star. Ticket. trending. trophy.
du Vertaling Duits-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: du EN du ES du FR. Definities in het Duits: du 8x. Vertalingen du DENL. 1 verwendet, um die angesprochene Person zu bezeichnen jij.
Beëdigde Vertalers Duits Nederlands In België.
Nederlands Arabisch, Duits, Frans. Frans Arabisch, Nederlands. Rechtbank: Antwerpen Anvers. Dhr Romain Wuillot, beëdigd vertaler.: Duits Engels, Frans, Nederlands, Russisch. Nederlands Duits, Engels, Frans, Russisch. Frans Duits, Engels, Nederlands, Russisch. Engels Duits, Frans, Nederlands, Russisch. Russisch Duits, Engels, Frans, Nederlands.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Voorbeeldrooster Duits-Chinees van de master vertalen Universiteit Antwerpen.
Consecutief tolken: Frans-Nederlands en Nederlands-Frans. Duits: Gespecialiseerd vertalen naar het Nederlands: Vaktechnisch vertalen. Dit voorbeeldrooster toont toekomstige studenten hoe de lesweken er in grote lijnen uitzien. Dit rooster toont alle opleidingsonderdelen waaronder ook keuzeopleidingsonderdelen die niet noodzakelijk deel uitmaken van een individueel programma.
Vertalen Nederlands-Duits, Duits-Nederlands in Harelbeke 2dehands.be.
Vertalen van Engels naar Nederlands en omgekeerd. Heeft u een verslag, website of andere tekst die naar het Engels zou moeten worden vertaald, of misschien van Engels naar Nederlands, dan kan. 27 augustus 2018 1446: Westerlo Zoerle-Parwijs. Professionele en persoonlijke vertalingen. Houder van het DBE Diploma in Business English en met 15 jaar beroepservaring in het buitenland, bied ik vertalingen aan van alle soorten te. 6 juli 2018 1915: Geetbets Grazen. ik vertaal nl/fr/du/en/sp/it/zw/pt naar nl/pt/en. Ervaren vertaler vertaalt vanuit het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans en Zweeds naar het Nederlands, Engels of P.
Reverso Context Vertaling in context van Frans naar Engels.
De beste manier om woorden en uitdrukkingen te vertalen. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Voeg Reverso toe aan 0 Het is gratis.

Contacteer ons