Meer resultaten voor vertalen van engels naar nederlands

vertalen van engels naar nederlands
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Engels.
Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen Nederlands-Engels voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Engels, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Engels met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Werkwoorden vervoegingen in Engels, voorbeeld van uitspraak in Nederlands, woordenschat Nederlands-Engels.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Hoeveel kost een vertaling? Tarieven Vertaalbureau Perfect.
Heb je een grote opdracht een opdracht van 10.000 of meer woorden en/of ben je op zoek naar een langdurige samenwerking voor meer dan 10.000 te vertalen woorden per jaar? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om kosteloos een kleine proefvertaling max.
trimester Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
trimester" vertalen Engels. trimester" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. trimester ook: wijk, buurt, stadswijk, kwart. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Bovendien was de Amerikaanse groei veel groter dan in het laatste trimester van 1998 was voorzien. expand_more Moreover, growth in America was higher than predicted in the last quarter of 1998. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. De Europese Commissie en de Ecofin-Raad zijn van mening dat er een economische heropleving in zicht is en dat deze zich duidelijker zal doen gevoelen tijdens het laatste trimester van dit jaar. The European Commission and ECOFIN believe that recovery is on the way and will start to bite during the last quarter of this year. trimester ook: collegetijd. Meer bij bab.la. In het Nederlands-Duits woordenboek zul je meer vertalingen vinden. comment Vraag om herziening. Galgje Galgje Zin in een spel? Of liever nieuwe woorden leren? Waarom doe je het niet allebei! Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.
Vakgroep Vertalen, Tolken en Communicatie Master in het vertalen.
Dat is één van de drie masteropleidingen die door de vakgroep Vertalen, Tolken en Communicatie worden aangeboden. De andere zijn master in het tolken en master in de meertalige communicatie. Master of Arts in het vertalen: talencombinatie Nederlands, Duits, Italiaans. Master of Arts in het vertalen: talencombinatie Nederlands, Duits, Russisch. Master of Arts in het vertalen: talencombinatie Nederlands, Duits, Spaans. Master of Arts in het vertalen: talencombinatie Nederlands, Duits, Turks. Master of Arts in het vertalen: talencombinatie Nederlands, Engels, Duits.
Engels-Spaans Universiteit Antwerpen.
Engels: Studie van het cultuurgebied. Je kiest voor een totaal van 6 studiepunten uit onderstaande lijst. Engels: Gespecialiseerd vertalen naar het Nederlands: Ondertitelen. Engels: Gespecialiseerd vertalen naar het Nederlands: Literair vertalen. Engels: Gespecialiseerd vertalen naar het Nederlands: Vaktechnisch vertalen. van de Wijer, Ingrid.
Google Translate.
Nog meer van Google. Translate Instantvertaling uitschakelen. Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand.
Nederlands English translation Linguee.
beschikbaar in h e t nederlands, F ra ns en Engels. It is available i n Dutch, Fr ench, and English. In deze gevallen zou de buitenlandse. naam op het etiket namelijk afwijken van. de naam in h e t Nederlands, h et geen tot verwarring.
Tekst Vertalen Engels-Duits-Frans-Nederlands De Vertaler Architekst.
Vandaag werkt Ann verder aan twee vertalingen van technische handleidingen. Eentje is een handleiding van een wasmachine die ze zal vertalen van het Duits naar het Nederlands, de andere is de handleiding van een kettingzaag die ze zal vertalen van het Engels naar het Nederlands.
Linguee Nederlands-Engels woordenboek en andere talen.
nl Nederlands ee Ests. nl Nederlands mt Maltees. De nieuwe Linguee-app. Gratis en advertentievrij., ook zonder internetverbinding. Een toegangspoort tot de wereld. Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen. Onderweg of in het buitenland? Op Linguee kan je rekenen, met of zonder internetverbinding. Download de Linguee-app en probeer het zelf uit! Elke dag beter Engels leren. Goede cijfers binnen handbereik. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau. Jouw tijd is kostbaar. Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Engels op het werk. Een wereld vol vertalingen. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is? Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen.
Vertaler Engels Nederlands-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Vertalen van productteksten op basis van een Frans of Nederlands tekst. Gesponsord door Accent Jobs 21 uur geleden vacature opslaan. Manager Transaction Advisory Services. Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels. Communicatief en een goede vertaler van cijfers naar pragmatische adviezen; Wat hebben zij u te bieden.
Onderwerp: Vertaling engels Nederlands. eReaders.nl.
Reageer op: Vertaling engels Nederlands. E-mail wordt niet gepubliceerdverplicht. Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van digitaal lezen. Leave this field empty if you're' human.: Geef de URL van de bestemming. Open link in een nieuw tabblad. Of link naar bestaande inhoud.

Contacteer ons